Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

UVOD
Web stranica Castello nekretnina sastoji se od sadržaja koje održava Agencija za posredovanje u prometu I zakupu nepokretnosti “Castello nekretnine Beograd”Beograd, ul. Lukića Živojina Vajara br.14/1, 11000 Beograd, Republika Srbija, matični broj: 65865424, PIB: 112089403, redni broj u registru posrednika 1228, upisan po rešenju 152-02-00815/2020-04 od 27.07.2020. godine (u daljem tekstu: Castello nekretnine ). Kada posećujete ovu stranicu ili je koristite, pristajete na ovde navedena pravila.
Ako koristite ovu stranicu, smatra se da se slažete sa svim pravilima, uslovima i odredbama.
Castello nekretnine obrađuje podatke o ličnosti isključivo na način i pod uslovima propisanim Pravilnikom o zaštiti podataka o ličnosti i koji se smatra sastavnim delom ovih Uslova korišćenja.

PRAVILA KORIŠĆENJA

Castello nekretnine redovno proverava i ažurira informacije objavljene na stranici.
Castello nekretnine zadržava pravo na izmenu pravila, uslova i objava koje regulišu njeno korišćenje.
Agencija Castello nekretnine nije odgovorna, niti garantuje da su informacije uvek aktuelne, ispravne i/ili potpune.

NEZAKONITO ILI ZABRANJENO KORIŠĆENJE

Uslov za korišćenje Web stranice Castello nekretnina je Vaše jemstvo da nećete upotrebljavati navedenu Web stranicu u svrhe koje su nezakonite ili zabranjene navedenim pravilima ili uslovima. Nije dopušteno koristiti ovu stranicu na način koji bi stranicu oštetio, preopteretio ili ometao druge korisnike da se njome služe. Nije dopušteno da uzimate ili pokušate da dobijete materijale ili informacije na način koji nije omogućen ili ponuđen preko stranice.

IZUZEĆE OD ODGOVORNOSTI

Informacije, softver, proizvodi i usluge koje stranica sadrži ili koje su dostupne kroz korišćenje stranice mogu da sadrže netačnosti ili tipografske greške. Unesene informacije menjaju se periodično. Castello nekretnine može unapređivati i/ili menjati Web stranicu u bilo kojem trenutku. Sadržaj objavljen na Web stranici ne može biti temelj za donošenje ličnih, pravnih ili finansijskih odluka.
Castello nekretnine ni u kojem slučaju ne može biti odgovoran za neposrednu, posrednu, slučajnu, posledičnu ili neku drugu štetu koja proizlazi ili je na bilo koji način povezana s korišćenjem stranice ili njenim radom. Navedeno se primenjuje u najvećem mogućem obimu koji zakoni dozvoljavaju.

AUTORSKO PRAVO I ZAŠTITNI ZNAKOVI

Sadržaj Web portala Castello nekretnina u vlasništvu je agencije.
Bilo kakvo korišćenje informacija ili podataka, naročito korišćenje tekstova, delova teksta ili slika, zahteva prethodno pismeno odobrenje Castello nekretnina.

Doneto u Vršcu, dana 03.01.2023. godine
Objavljeno dana 03.01.2023. godine
Stupa na snagu 09.01.2023. godine

CASTELLO NEKRETNINE

Saznaj više:

Compare listings

Compare